Incarcare Freon Auto

Incarcare Freon Auto

Interventia de incarcare cu freon auto este recomandata sa se faca la fiecare 2 an si obligatoriu atunci cand se intervine asupra unei componente din sistemul de AC.
Pentru service-ul de incarcare freon auto folosim un aparat profesional Bosch care permite selectarea exacta a tipului de autoturism pe care se face operatiunea de verificare si incarcare freon auto, identificarea eventualelor pierderi, cantitatea de freon auto necesara functionarii corecte a instalatiei.
La fiecare incarcare cu freon aparatele noastre injecteaza substanta de contrast, substanta care ne ajuta ulterior sa verificam si eventualele scurgeri cu o lampa cu ultraviolete
Succesiv se face indepartarea umiditatii din sistemul de AC si a impuritatilor depuse, continute de ulei. Uleiul recuperat este colectat intr-un recipient special, impreuna cu celelate impuritati.
Dupa vidarea instalatiei, in vederea indepartarii umiditatii din sistem, se efectueaza procesul de incarcare freon cu cantitatea de freon auto si ulei recomandata de producator pentru fiecare tip de autoturism in parte.
Dupa verificarea si incarcarea freon se efectueaza testele de functionare, pentru verificarea parametrilor instalatiei.
Utilizarea regulata a climatizarii permite sa-i crestem durata de viata si sa ne asiguram un confort tot anul.
Sistemul de climatizare nu foloseste doar la racirea aerului din interior in timpul verii, el permitand de asemenea incalzirea si dezaburirea rapida a geamurilor, in timpul iernii.