Reparatii Instalatia Electrica

Reparatii Instalatia Electrica

Master Motors Service reparatii electromotoare alternatoare, reparatii alternatoare, reparatii electromotoare, instalatii electrice auto, mecanica auto, reparatii clima auto, incarcari freon, reparatii electromotor, reparatii alternator, pret reparatie electromotoare, pret reparatie alternatoare, piese electromotor, comercializam electromotoare alternatoare noi sau reconditionate. Reparam electromotoare si alternatoare de orice tip, pentru orice autovehicul sau utilaj 12-24V in cel mai scurt timp si la cel mai bun pret. Reparatiile se fac pe loc sub supravegherea dumneavoastra. Nu ascundem nimic, totul fiind la vedere. Avem piese pe stoc pentru foarte multe electromotoare si alternatoare (bendixuri, rotoare, rulmenti, grup diode, relee incarcare, perii, suport perii, statoare, startere (bobina),fulii, palier eletromotor, palier alternator, etc.). Daca nu avem piesa pe stoc o achizitionam in maxim 20 minute pentru dumneavoastra, tot ce trebuie sa faceti este sa veniti cu masina si noi ne ocupam de tot: demontam electromotorul sau alternatorul, il reparam si il montam la loc. Daca doriti puteti veni cu alternatorul sau electromotorul demontat de pe masina si vi-l reparam imediat.

Reperam orice tip de problema electrica la orice tip de autovehicul, instalatie electrica, electroventilatoare, aeroterme, pompe servo electrice, etc.

Reparam instalatii climatizare, compresoare, tevi sparte, sertizam furtune ac. , oferim sudura argon, solutionam toate problemele electrice, etc.

Nu aveti curent suficient sa porniti masina sau aceasta porneste greu? Este posibil ca alternatorul sa nu incarce. Sau poate demarorul nu functioneaza corespunzator. Veniti la noi pentru o diagnoza! Nu va costa nimic!

Unitatea noastra este autorizata de organele competente pentru domeniul nostru de activitate.

Oferim garantie pentru lucrarile efectuate conform legilor in vigoare.