Mihai Labuneac

Mihai Labuneac

MASTER MOTORS Sevice,o echipa de profesionisti cu servicii de calitate garantate

Matei Sorin

Matei Sorin

Multumesc echipei MASTER MOTORS pentru profesionalism si promptitudine!

Tarna Sorin

Tarna Sorin

Master motors service: PROFESIONISTI…si ori de cate ori am apelat mi-au rezolvat problema…tineti-o tot asa..

Cornel Buretea

Cornel Buretea

Buna ziua! Va multumesc pentru seriozitatea si profesionalismul de care dati dovada de ficare data cand am apelat la serviciile dvs.Recomand cu placere MASTERMOTORS.

Remus B

Remus B , C&A

Sunt un client foarte multumit al acestui service. Pe o scara de la 1 la 10 nota 10.

Dan Puiu

Dan Puiu

Salut, un client multumit
I-am cunoscut in urma cu vreo 8 ani, masina mea de atunci avea o problema electrica pe care cel putin 5 service-uri, inclusiv reprezentanta, nu au fost in stare sa o rezolve (trist, stiu). Insa pentru cei de la Master Motors a parut o floare la ureche. Si in prezent, orice problema de natura electrica am la masina, inclusiv pentru prieteni, ei sunt solutia. Nici nu imi fac probleme ca vreodata se va defecta alternatorul, electromotorul sau altceva. Nu imi face placere sa duc masina la service in general, insa la ei merg relaxat. Atmosfera, preturile, stilul de lucru si modul in care mi s-au explicat mereu problemele sunt nemaintalnite in alte parti. Recomand cu drag!

Radu U

Radu U

Bună seara,
Am accesat serviciile oferite de Master Motors si am fost foarte mulțumit si plăcut surprins de prestație cat si de profesionalismul de care au dat dovada cu atât mai mult ca vorbim de un colectiv tânăr. Totodata pot spune ca am fost plăcut surprins si de timpul relativ scurt in care au rezolvat problema, având experiența neplăcuta in sensul ca era deja al 3 le-a service vizitat, datorită faptului ca la celelalte nu au putut indentifica clar defectul, enunțând mai multe ipoteze dar fără a fi siguri.Pe scurt la Master Motoros a fost identificat corect si in timp scurt defectul,a fost comandata piesa si in aproximativ 2 ore de la intrarea in service am plecat cu masina reparata.
Cat privește prețul plătit sincer a fost mai mic decât ma așteptam. Personal m-au câștigat de client si recomand serviciile oferite de Master Motors tuturor celor ce doresc sa beneficieze de servicii de calitate la un preț corect.